Menu
oktober 2016

Wij zijn Provide

Provide-de-kernwaarden
‘Vergeet nooit waar je vandaan komt’ is een welbekend gezegde dat vooral in familiaire sfeer gebruikt wordt. Waar kom jij vandaan? Wij delen ons verhaal graag met jou:

 

Wij waren tot een paar jaar terug een klein bedrijf, niet meer dan een paar man onder de naam Provide Consulting. Tot we in 2012 een aantal ICT-bedrijven overnamen. We hebben onszelf, vanwege internationale activiteiten en aspiraties, toen omgedoopt tot Provide Group en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan honderd werknemers. We beschikken over een omvangrijke groep deskundigen met uiteenlopende expertises en ervaringen. Samen zijn we in staat complexe en multidisciplinaire diensten te leveren. Provide Group bestaat uit drie entiteiten: Provide Consulting, Provide Tailored Software en Provide Managed Services.

 

Voor ieder probleem een oplossing

Wij bieden voor ieder ICT-probleem een passende oplossing. Van implementatie van cloud computing tot de ontwikkeling van maatwerkprogrammatuur en van uitgebreide backoffice-systemen tot apps voor de consumentenmarkt of intern bedrijfsmatig gebruik. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies- en outsourcingdiensten.

 

Doet u vooral waar u goed in bent, dan doen wij dat ook

Wij begrijpen dat u zich het liefst richt op de core business van uw bedrijf, dat wil iedereen. Wij ontzorgen uw bedrijf door het beheren van de infrastructuur zowel op afstand als op locatie. Met cloud computing en datacenter toepassingen maken wij uw ICT-omgeving veilig en flexibel bij groei of krimp. Door te kiezen voor de cloud, zijn de kosten ook voorspelbaar – dat is nog eens veilig ondernemen.

 

Blijven groeien

Provide bereikt zijn doelen door zich te blijven ontwikkelen en de lat hoog te leggen. Hoe wij dat voor elkaar krijgen, leest u in de volgende blog.

 

We horen graag waar u vandaan komt en naartoe wilt groeien. We provide!