Menu

Ons datacenter

Datacenter PMS

De disaster recovery as-a-service (DRaaS) en infrastructure as-a-service (IaaS) diensten van Provide Managed Services (PMS) zijn ondergebracht bij Fujitsu/Telecity 4 in Amsterdam. Het bevindt zich nabij het internetknooppunt in Nederland en is meervoudig redundant ontsloten naar het internet.

De Fujitsu datacenters zijn gelegen in Amsterdam en Maarsen. De locaties zijn gelegen in een kantooromgeving zonder risicovolle activiteiten. Ook liggen de locaties boven N.A.P. (Normaal Amsterdams Peil) dus er is geen gevaar voor overstroming. In de datacenters heeft Fujitsu gescheiden ruimtes (private suites) tot zijn beschikking.

De toegang tot de suites is geregeld door middel van een elektronisch pasjes-systeem. De racks in de suites zijn tevens voorzien van cijfercodesloten die alleen kunnen worden geopend door geautoriseerde medewerkers.

ISO-certificering

Ons datacenter is volgens de volgende internationale normen geselecteerd en gecertificeerd:

  • Beveiligingsmanagement ISO 27001: 2005
  • Kwaliteitsmanagement ISO 9001:2008
  • Milieumanagement ISO 14001: 2004
  • Arbomanagement OHSAS 18001: 2007
  • Creditcardbeveiliging Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)

Contact

Maak kennis met onze werkwijze en download onze meest recente referentiecase, of neem nu contact op met Fons Janssen van het Managed Services team (ook bereikbaar via 030-6669600). In een persoonlijk gesprek laten wij u graag zien welke resultaten wij behalen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil je weten wat jouw carrièrekansen zijn binnen onze snelgroeiende internationale Managed Services organisatie? Reageer dan nu op een van onze vacatures of stuur je CV naar onze HR Manager (e-mailadres: recruitment@provide.nl).