Menu

Tailored Software

Zoekt u maatwerk van topkwaliteit? Dan moet u bij ons zijn.

Wij ontwikkelen maatwerkprogrammatuur, onderhouden deze en geven ondersteuning bij het gebruik. Wij werken uw bedrijfsspecifieke behoefte uit in een functioneel ontwerp en maken de toepassing die u nodig heeft of die u op de markt wilt brengen.

Al snel na de introductie van smartphones en tablets in Nederland hebben wij ons met succes toegelegd op de ontwikkeling van apps en de benodigde systeemintegratie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van kennisintensieve applicaties voor medici en bedrijfskritieke backoffice-systemen. Aarzel niet om met ons in gesprek te gaan en te verkennen wat de mogelijkheden zijn om een unieke toepassing gerealiseerd te krijgen.

Onze expertise ligt op het vlak van .NET, Java, agile platforms, Oracle, HTML5 en native app development.

We provide! Onze formule om daarin te slagen, is eenvoudig: Wij moeten u begrijpen, de programmeertalen uitstekend beheersen, uw ICT-omgeving overzien en de benodigde resources en tijd goed inschatten. Zo kunnen wij uw toepassing op tijd en binnen de overeengekomen begroting opleveren en u(w klanten) vriendelijk en met verstand van zaken helpen bij het gebruik.