Menu

Junior Linux / Netwerkbeheerder

ICT is belangrijker dan ooit tevoren. Er wordt verwacht dat gegevens altijd en direct beschikbaar zijn, bij voorkeur in een gebruiksvriendelijke toepassing. Ook is het van belang dat gegevens goed beveiligd zijn. Volgens ons kan dit alleen worden gerealiseerd door met de beste IT-professionals te werken. Vandaar ons bedrijfsmotto ‘Sterke mensen voor een solide ICT’.

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt gewaarborgd door onze gedreven, hoogopgeleide professionals. Door middel van hun inzet, kennis en ervaring kan Provide bijdragen aan het succes van haar klanten. Wij zijn trots op de vaak jarenlange relaties die onze medewerkers met opdrachtgevers hebben opgebouwd. Providers kennen de markt waarin zij werkzaam zijn en nemen verantwoordelijkheid voor het werk dat zij leveren. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor meetbare resultaten: we provide!

Wil jij werken bij een groeiend interntionaal IT-bedrijf met een open cultuur, informele sfeer, korte lijnen en een platte structuur? Vind je opleiding en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Kom dan eens bij Provide praten! Momenteel hebben we de volgende IT-vacatures openstaan:

Let op! Deze vacature is één dag oud en misschien al ingevuld.
Provide Staffing Published: 24 juli 2017
Plaats
Heerlen, Netherlands
Job Type
Categorie

Beschrijving

Functieomschrijving

Je werkt in een klein en hecht team. Je houd je bezig met het oplossen van incidenten op operationele systemen en je draagt actief bij aan (preventieve) verbetering van het serverpark en het netwerk. Verder bewaak je de capaciteit van systemen en stel je proactief verbeterpunten voor.

Functie-eisen

* HBO denkniveau
* Je hebt minstens 1 jaar ervaring in Linux en netwerk omgevingen
* Installatie, configuratie, beheer en tuning van Linux-systemen zijn bekend terrein
* Je bent communicatief sterk

Geïnteresseerd in deze intessant ICT-vacature? Reageer dan direct zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.

Toepassen
 bestand uploaden ... Limiet bereikt, ten minste één bestand hieronder verwijderen more.