Menu

Junior / Medior PHP developer

ICT is belangrijker dan ooit tevoren. Er wordt verwacht dat gegevens altijd en direct beschikbaar zijn, bij voorkeur in een gebruiksvriendelijke toepassing. Ook is het van belang dat gegevens goed beveiligd zijn. Volgens ons kan dit alleen worden gerealiseerd door met de beste IT-professionals te werken. Vandaar ons bedrijfsmotto ‘Sterke mensen voor een solide ICT’.

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt gewaarborgd door onze gedreven, hoogopgeleide professionals. Door middel van hun inzet, kennis en ervaring kan Provide bijdragen aan het succes van haar klanten. Wij zijn trots op de vaak jarenlange relaties die onze medewerkers met opdrachtgevers hebben opgebouwd. Providers kennen de markt waarin zij werkzaam zijn en nemen verantwoordelijkheid voor het werk dat zij leveren. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor meetbare resultaten: we provide!

Wil jij werken bij een groeiend interntionaal IT-bedrijf met een open cultuur, informele sfeer, korte lijnen en een platte structuur? Vind je opleiding en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Kom dan eens bij Provide praten! Momenteel hebben we de volgende IT-vacatures openstaan:

Let op! Deze vacature is één dag oud en misschien al ingevuld.
Provide Published: 20 oktober 2016
Plaats
Utrecht, Netherlands
Job Type
Categorie

Beschrijving

WerkbonApp is marktleider geworden door in haar software effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruikersgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het ons gelukt software te maken dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden. Naast onze SaaS-oplossing doen we diverse grote maatwerk-projecten waarbij we complexe werkprocessen automatiseren. Ons credo: doen waar je goed in bent. Dat geldt voor ons als bedrijf en voor jou als ontwikkelaar. WerkbonApp is geheel open van structuur zodat het makkelijk koppelt aan andere gespecialiseerde software. Wij zoeken voor de doorontwikkeling van WerkbonApp, de internationalisering en maatwerk-projecten een:

 

Junior / Medior PHP developer
Als PHP ontwikkelaar zet je je kennis en creativiteit in voor het bouwen van de innovatieve webbased software van WerkbonApp. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

Wat verwachten we van jou?

 • Ervaring met Webdevelopment (PHP en JavaScript) en databasedevelopment (MySQL en MS SQLServer)
 • Kennis van JAVA (Android development) is een pré
 • Je hebt goede communicatieve eigenschappen
 • Je bent kritisch op je eigen werk en dat van je collega’s
 • Je beheerst zowel de Nederlandse taal als de Engelse taal (in woord en geschrift)
 • Je hebt plezier in je werk, je bent collegiaal en je houdt van een informele werksfeer
 • Je hebt HBO/WO denkniveau
 • Je woont in regio Utrecht

Wat biedt WerkbonApp jou?

 • Werken voor grote en aansprekende klanten
 • Werken in een leuk en ervaren team
 • Doorleren en testen met de nieuwste technieken
 • Goed salaris gecombineerd met goede secundaire voorwaarden
 • Tablet en telefoon van de zaak
 • Een inspirerende werkomgeving met een enthousiast en gedreven team

Interesse? Stuur een e-mail naar steven.rigter@provide.nl

Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Toepassen
 bestand uploaden ... Limiet bereikt, ten minste één bestand hieronder verwijderen more.  


Gerelateerde vacatures

Junior/Medior .NET developer   Utrecht, Netherlands
20 oktober 2016