Menu

Python / JavaScript Developer

ICT is belangrijker dan ooit tevoren. Er wordt verwacht dat gegevens altijd en direct beschikbaar zijn, bij voorkeur in een gebruiksvriendelijke toepassing. Ook is het van belang dat gegevens goed beveiligd zijn. Volgens ons kan dit alleen worden gerealiseerd door met de beste IT-professionals te werken. Vandaar ons bedrijfsmotto ‘Sterke mensen voor een solide ICT’.

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt gewaarborgd door onze gedreven, hoogopgeleide professionals. Door middel van hun inzet, kennis en ervaring kan Provide bijdragen aan het succes van haar klanten. Wij zijn trots op de vaak jarenlange relaties die onze medewerkers met opdrachtgevers hebben opgebouwd. Providers kennen de markt waarin zij werkzaam zijn en nemen verantwoordelijkheid voor het werk dat zij leveren. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor meetbare resultaten: we provide!

Wil jij werken bij een groeiend interntionaal IT-bedrijf met een open cultuur, informele sfeer, korte lijnen en een platte structuur? Vind je opleiding en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Kom dan eens bij Provide praten! Momenteel hebben we de volgende IT-vacatures openstaan:

Let op! Deze vacature is één dag oud en misschien al ingevuld.
Provide Staffing Published: 2 juni 2017
Plaats
Utrecht, Netherlands
Job Type
Categorie

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor een van onze grote klanten in de regio Utrecht/Amsterdam zoeken wij een Javascript (Angular) en Python software ontwikkelaar. Kennis van Haskell, Lisp of ML is een pre.

Functie-eisen

* Minimaal 8 jaar werkervaring;
* Je bent leergierig;
* Je kan zelfstandig werken;
* Je gaat complexe materie niet uit de weg.

Bedrijfsprofiel

Bij onze klant werken meer dan 4.000 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. Ze bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen.
Interesse in deze mooie IT-vacature? Reageer dan direct zodat wij snel contact met je op kunnen nemen!
Toepassen
 bestand uploaden ... Limiet bereikt, ten minste één bestand hieronder verwijderen more.