Menu

Systeembeheerder

ICT is belangrijker dan ooit tevoren. Er wordt verwacht dat gegevens altijd en direct beschikbaar zijn, bij voorkeur in een gebruiksvriendelijke toepassing. Ook is het van belang dat gegevens goed beveiligd zijn. Volgens ons kan dit alleen worden gerealiseerd door met de beste IT-professionals te werken. Vandaar ons bedrijfsmotto ‘Sterke mensen voor een solide ICT’.

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt gewaarborgd door onze gedreven, hoogopgeleide professionals. Door middel van hun inzet, kennis en ervaring kan Provide bijdragen aan het succes van haar klanten. Wij zijn trots op de vaak jarenlange relaties die onze medewerkers met opdrachtgevers hebben opgebouwd. Providers kennen de markt waarin zij werkzaam zijn en nemen verantwoordelijkheid voor het werk dat zij leveren. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor meetbare resultaten: we provide!

Wil jij werken bij een groeiend interntionaal IT-bedrijf met een open cultuur, informele sfeer, korte lijnen en een platte structuur? Vind je opleiding en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Kom dan eens bij Provide praten! Momenteel hebben we de volgende IT-vacatures openstaan:

Let op! Deze vacature is één dag oud en misschien al ingevuld.
Provide Staffing Published: 24 juli 2017
Plaats
Sittard, Netherlands
Job Type
Categorie

Beschrijving

Functieomschrijving

Als systeembeheerder verzorg jij het beheer van de ICT infrastructuur en de generieke applicaties. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, configureren en beheren van LAN/WAN omgevingen op het gebied van Cisco en HP enviroments. Je beheert de Microsoft platformen in combinatie met Citrix XenApp, XenDesktop, XenServer en Netscaler. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van specifieke onderdelen zoals MS Windows 2008/2012R2/2016 servers, Virtualisatie Hyper-V/VMWare, MS Exchange Cluster, MS SQL Servers, Active Directory, Sophos UTM. Ook ben je betrokken bij het meedenken en uitvoeren van projecten op bovengenoemde onderdelen zoals migraties, uitbreiding en vervanging. Tot slot beheer je de Storage enviroments conform gegeven richtlijnen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding informatica, MCSE/MCITP/CCNA of een vergelijkbare opleiding;
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent ITIL gecertificeerd en je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van- en ervaring met MS Windows 2008/2012R2/2016, MS Exchange, Active Directory en Sophus UTM;
  • Je hebt ervaring met SQL Database management;
  • Je hebt een brede kennis van netwerkprotocollen en LAN/WAN infrastructuren op basis van Cisco en HP apparatuur;
  • Je beschikt over een gedegen kennis van Citrix Xenapp/XenServer omgevingen;
  • Je hebt aantoonbare kennis op gebied van virtualisatie zoals Hyper-V of VMWare;
  • Je hebt ervaring met Agile of Prince2 projecten;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Duis en Engels.

Geïnteresseerd in deze interessante vacature? Reageer dan direct zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.

Toepassen
 bestand uploaden ... Limiet bereikt, ten minste één bestand hieronder verwijderen more.