Menu

Systeembeheerder

ICT is belangrijker dan ooit tevoren. Er wordt verwacht dat gegevens altijd en direct beschikbaar zijn, bij voorkeur in een gebruiksvriendelijke toepassing. Ook is het van belang dat gegevens goed beveiligd zijn. Volgens ons kan dit alleen worden gerealiseerd door met de beste IT-professionals te werken. Vandaar ons bedrijfsmotto ‘Sterke mensen voor een solide ICT’.

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt gewaarborgd door onze gedreven, hoogopgeleide professionals. Door middel van hun inzet, kennis en ervaring kan Provide bijdragen aan het succes van haar klanten. Wij zijn trots op de vaak jarenlange relaties die onze medewerkers met opdrachtgevers hebben opgebouwd. Providers kennen de markt waarin zij werkzaam zijn en nemen verantwoordelijkheid voor het werk dat zij leveren. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor meetbare resultaten: we provide!

Wil jij werken bij een groeiend interntionaal IT-bedrijf met een open cultuur, informele sfeer, korte lijnen en een platte structuur? Vind je opleiding en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Kom dan eens bij Provide praten! Momenteel hebben we de volgende IT-vacatures openstaan:

Let op! Deze vacature is één dag oud en misschien al ingevuld.
Provide Published: 20 oktober 2016
Plaats
Utrecht, Netherlands
Job Type
Categorie

Beschrijving

Wie zijn wij?

Provide is een onafhankelijke, sterk groeiende ICT-dienstverlener die onder andere bedrijfskritische innovatietrajecten uitvoert als projectsourcer van senior ICT-consultants en ontwikkelaars. Met een breed spectrum aan ICT-oplossingen en –diensten is Provide de partner voor bijvoorbeeld de implementatie van ERP-oplossingen of cloud computing. Met ruim honderd medewerkers en een uitgebreid netwerk evenaren wij het aanbod van de grote spelers in onze bedrijfstak. Wij overtreffen hen als het gaat om slagvaardigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij vinden altijd de juiste kandidaat. Bovendien hebben onze consultants gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring. Wij investeren graag in hen. Daardoor hebben wij een zeer laag verloop en kunnen wij de continuïteit garanderen die organisaties nodig hebben.

In de Benelux werken wij in het bank- en verzekeringswezen, de energie- en nutssector, de auto- en logistieke branche en de industrie. Daarnaast vind je onze consultants bij het Rijk, diverse gemeenten en het midden- en kleinbedrijf.

Voor onze vestiging in De Meern zoeken we op korte termijn een Windows Systeembeheerder (m/v) die voornamelijk actief zal zijn op detacheringsopdrachten in Nederland.

Functieomschrijving

Als systeembeheerder werk je zelfstandig bij een van onze klanten. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor het beheer van systemen van jouw klanten. Daarnaast zal je in jouw specialisme bepaalde werkzaamheden op je nemen, zoals het uitvoeren van changes, het maken van impactanalyses en het verlenen van ondersteuning bij uitdagende projecten.

Wat zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een expert die een technische IT-opleiding heeft afgerond op minimaal MBO 4 niveau. Een afgeronde HBO opleiding is een pré.
Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als medior- of senior systeembeheerder. Je hebt ervaring met recente producten van onder andere Microsoft, VMware, Citrix en Cisco. Bij voorkeur ben je gecertificeerd op één of meerdere gebieden. Tevens ben je in het bezit van het Microsoft MCSA, MCSE 2008/2012 certificaat. Communicatief ben je sterk in woord en geschrift. Je kenmerkt je door je enthousiasme, kennis van zaken en je professionaliteit.

Kennisgebieden:

  • Ruime ervaring als systeembeheerder;
  • Kennis van Microsoft, VMware, Citrix en Cisco;
  • Kennis van Microsoft MCSA, MCSE 2008/2012 certificaat.

Eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau of door werkervaring verkregen;
  • Aantoonbare kennis van Microsoft, VMware , Citrix en Cisco;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal;
  • Als persoon kan je met de business praten;
  • Je werkt projectmatig en je bent gecertificeerd met betrekking tot ITIL versie 3.0.

Wat bieden wij?

We bieden je een hele zelfstandige en uitdagende functie in een prettige, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interessant?

Lijkt deze baan binnen een snelgroeiend bedrijf jou een interessante uitdaging, stuur dan je CV naar recruitment@provide.nl. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 030-6669600

Toepassen
 bestand uploaden ... Limiet bereikt, ten minste één bestand hieronder verwijderen more.